Join the Transition: Health Valley Event 30 Maart 2023

Na het succes van voorgaande edities wordt het Health Valley Event 2023 (HVE) op 30 maart in Nijmegen actueler dan ooit. Een 1-daags programma, dat in het teken staat van de gezondheidszorg in beweging. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om de zorg van morgen beter te maken!

Thema’s die aan bod komen:

  • Betaalbare en toegankelijke zorg
  • De noodzaak van preventie
  • Passende zorg 
  • En nog veel meer actuele thema’s…

In één dag ben je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, krijg je unieke netwerkkansen om samen verder te bouwen en ga je aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inspiratie. Join the transition!

Profilering & sponsoring

Heb je interesse om jouw bedrijf of organisatie te presenteren op de dynamische beursvloer, tijdens één van de vele sessies of wil je op een andere manier gebruik maken van de profileringsmogelijkheden op het HVE? Bekijk het complete aanbod van profileringsmogelijkheden.

Over het Health Valley Event

Het Health Valley Event in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Afgelopen jaren trok het event jaarlijks zo’n duizend bezoekers, live op locatie, online of in een hybride opzet. 

Registreer nu!

Bekijk het programma en koop nu alvast je ticket: https://www.healthvalleyevent.com/ 

Bron: Health Valley

Join the Transition: Health Valley Event 30 Maart 2023

‹ News overview