Onderzoek Internationaal Ondernemen: Bepaal welke Landen en Regio’s Prioriteit krijgen Aankomende Jaren!

Welke internationale ambities heeft uw organisatie? In welke landen ziet u kansen? Waar bent u al actief? En welke knelpunten komt u tegen?  De Stichting Task Force Health Care (TFHC) voert tweejaarlijks het Onderzoek Internationaal Ondernemen uit. Doe mee aan het onderzoek!

De Task Force Health Care (TFHC) is het landelijke platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector. Zij brengen daarom graag uw behoeften in kaart. Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Middels het onderzoek ‘Internationaal Ondernemen’ bieden zij ondersteuning aan bij de internationalisering van organisaties.

TFHC voert tweejaarlijks het Onderzoek Internationaal Ondernemen uit. Het onderzoek vormt een belangrijke graadmeter voor de internationale activiteiten, ambities en hulpvragen vanuit de sector. En vormt een belangrijke bron voor belangenbehartiging voor buitenlandbeleid, reisagenda’s van bewindspersonen, ondersteuning en dienstverlening.

Deel uw mening!


Als dank voor uw tijd ontvangt u als eerste het rapport n.a.v. het onderzoek. Deelname vraagt slechts 15 minuten van uw tijd.

Bron: TFHC

survey

‹ News overview