Gezocht: Kwartiermakers voor DCVA Consortium Registratie-gebaseerd Onderzoek

In navolging van de nationale cardiovasculaire onderzoeksagenda stellen de Hartstichting en ZonMw (Goed Gebruik Geneesmiddelen programma) financiering beschikbaar voor 1) het creëren van een nationale infrastructuur voor registratie-gebaseerd cardiovasculair onderzoek op het gebied van hartfalen en 2) het uitvoeren van onderzoek dat een proof of concept vormt voor de ontwikkelde infrastructuur. 

We zijn op zoek naar twee kwartiermakers die zich willen inzetten om de beginfase van dit project vorm te geven. Concreet houdt dit het volgende in: 

  • Inrichten van een inclusief consortium vanuit het Dutch CardioVascular Alliance netwerk met als doel om een infrastructuur voor registratie-gebaseerd onderzoek op het gebied van (diastolisch) hartfalen in te richten. Dit consortium bestaat in ieder geval uit experts op het gebied van registratie-infrastructuur en registratie-gebaseerd onderzoek (o.a. onderzoekers/methodologen met expertise in (cardiovasculair) registratie-gebaseerd onderzoek en onderzoekers met expertise op het gebied van (diastolisch) hartfalen). Tevens zijn de Nederlandse Hart Registratie, de Werkgroep Cardiologie centra Nederland en het Durrer Center hierin vertegenwoordigd. 
  • Coördineren opstellen projectaanvraag. 

Hiervoor stellen we een budget beschikbaar van maximaal €50.000 excl. btw. Hiermee kan o.a. een projectmanager worden aangesteld. Hij/zij voert werkzaamheden uit t.b.v. het opstellen van een projectvoorstel en het organiseren van bijeenkomsten. Salariskosten van kwartiermakers worden niet vergoed. 

Meer informatie en contact 

Lees de volledige oproep voor meer informatie. Voor vragen kan contact op worden genomen met Mira Staphorst (beleidsadviseur, M.Staphorst@hartstichting.nl) of Hubert de Leeuw (researchmanager, H.deLeeuw@hartstichting.nl).

Bron: Hartstichting, ZownMw, DCVA

consortium

‹ News overview