Digtal Magazine LSH PPS Dag 2020

Op donderdag 5 maart 2020 vond de vijfde editie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag plaats. Jaarlijks organiseren ZonMw en Health~Holland samen dit evenement om publieke en private partijen samen te brengen en zo innovatie door co-creatie te stimuleren.

Succesvolle 5e editie

De eerste lustrumeditie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag was met 300 deelnemers ook dit jaar weer een succes te noemen. Onderzoekers, ondernemers, kennisinstellingen en patiënt(vertegenwoordigers) kwamen samen in de Utrechtse Jaarbeurs om de mogelijkheden rondom publiek-private samenwerking te leren kennen.

Een inspirerende plenaire opening werd verzorgd door voormalig volleyballer en Olympiër Bas van de Goor. Daarop volgde vier parallelle sessies georganiseerd door Health~Holland. Na een korte pauze gingen de deelnemers uiteen naar een tweede sessieronde met nog eens vier parallelle workshops, georganiseerd door ZonMw. De middag werd afgesloten met een ‘gezonde borrel’, die alle bezoekers gelegenheid gaf tot napraten en netwerken.

Wilt u meer informatie over de afzonderlijke programma onderdelen of de presentaties van deze LSH PPS dag bekijken? Klik dan hier om het op de website te bekijken.

Subsidie Estafette

De subsidie estafette tijdens de plenaire afsluiting van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag 2020 werd verzorgd door Gwendolynn Bos-Grootaers (ZonMw). Verschillende mogelijke subsidieroutes werden toegelicht. Het vinden van de juiste subsidie op het juiste moment kan een grote uitdaging zijn.

Hier bekijkt u een overzicht van alle openstaande subsidies.

De editie van 2021

Voor 2021 staat de zesde editie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking in onze planning. Noteer daarom alvast dinsdag 9 maart 2021 in uw agenda voor de eerstvolgende LSH PPS dag. Meer informatie over deze dag in de loop van 2020 verwachten. We hopen u daar weer te verwelkomen!

Bekijk hier het volledige digitale magazine.

Digtal Magazine LSH PPS Dag 2020

‹ News overview