Looking back at the Holland High Tech Roadmapevent 2016 "Global Challenges, Joint Solutions"

Op 13 september 2016 vond het jaarlijkse Holland High Tech Roadmapevent plaats in Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch. Tijdens deze speciale editie, die in het teken stond van kruisbestuiving tussen de (top)sectoren, kwamen onderzoekers en technici van alle topsectoren en Team ICT samen om kansen voor R&D-samenwerking uit crossovers te ontdekken.

Na een interview met het HTSM-boegbeeld Amandus Lundqvist en Directeur Topsectoren van het ministerie van Economische Zaken David Pappie werden de deelnemers aan de workshops opgewarmd met een inspirerend verhaal over bionica door de Bionische Vrouw herself, Ylva Poelman.

Kansen voor crossovers
De kern van het event bestond uit acht workshops met telkens één topsector en twee voor die topsector relevante HTSM-roadmaps. Daarnaast werd door Team ICT de blockchaintechnologie behandeld. Daarnaast hebben de moderatoren van de workshops de kansen en uitdagingen voor onderzoekssamenwerking voor u op een rijtje gezet.

De natuur als proven technology
Voorafgaand aan de workshops inspireerde 'De Bionische Vrouw' Ylva Poelman de zaal met fantastische oplossingen uit de natuur die we kunnen gebruiken als inspiratie voor onze eigen menselijke toepassingen.

Download de rapportage over kansen voor R&D samenwerkingen uit de crossovers.

Bezoek de website van Holland Hight Tech voor alle presentaties van deze dag.

Looking back at the Holland High Tech Roadmapevent 2016 "Global Challenges, Joint Solutions"

‹ News overview