Breakfast session - How can technology improve and increase the efficiency of healthcare?

Op donderdagochtend 13 juli a.s. organiseert InnovationQuater in Rotterdam een ontbijtsessie over de belofte van de ontwikkelingen als digitalisering, robotisering, 3D printen, data, optica, etc. om de zorg beter en efficiënter te maken. Hoe kunnen we deze technologieën gebruiken en ook implementeren zodat deze belofte ingelost kan worden? InnovationQuater presenteert u verschillende fieldlabs, die u hierbij kunnen helpen.

Deze ontbijtsessie is bedoeld om u te oriënteren of uw bedrijf met uw productideeën een versnelling kan maken op weg naar marktintroductie. En ontmoet collega-ondernemers om over de kansen en knelpunten te sparren. Wie weet vindt u een match om samen een vervolgtraject te starten.

Bent u net gestart met deze nieuwe mogelijkheden? Of bent u van plan hiermee te starten? Dan is dit hét moment om met uw innovatievraag in de zorg aan te schuiven. Tijdens deze ontbijtsessie informeren wij u over de aangekondigde IPC-subsidieregeling voor fieldlabs specifiek voor Zuid-Holland. Een kans om uw kennis uit te breiden, uw vragen te laten beantwoorden en vooral om uw productontwikkelingen en innovatie te versnellen. U gaat met ondernemers in gesprek om op één van de thema’s de gezamenlijke uitdagingen en kansen verder uit te diepen en projectideeën te genereren. De IPC-regeling kan per deelnemend bedrijf een maximale subsidie van € 25.000,- opleveren.

Programma 13 juli 2017

  • 07:30 – Ontvangst met ontbijt
  • 08:00 – Welkom door InnovationQuarter en de vertegenwoordigers van de fieldlabs
  • 08:10 – IPC-subsidieregeling Zuid-Holland en de MIT-regeling
  • 08:25 – Speeddaten & afstemmen ideeën
  • 08:50 – Werksessie voor het verder uitwerken van ideeën
  • 09:15 – Hoe nu verder?
  • 09:30 – Einde ontbijtsessie

Datum & tijdstip
Donderdag, 13 juli 2017 van 7.30 – 9.30 uur

Locatie
CIC Rotterdam (zaal Graph)
Stationsplein 45, 4de etage, 3013 AK Rotterdam

Aanmelden
Via deze website kunt u zich aanmelden voor de ontbijtsessie.

InnovationQuater kijkt met veel plezier uit naar uw komst. Heeft u voorafgaand aan de ontbijtsessie vragen, neemt u dan gerust nog even contact op met lonneke.baas@innovationquarter.nl | +316 225 40 803.

‹ Events overview