Vacature: Junior Communicatiemedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior communicatiemedewerker. Je wordt onderdeel van ons communicatieteam en helpt bij het organiseren van interessante (internationale) evenementen. Dit omvat bijvoorbeeld het vormgeven van de Health~Holland branding voor een sterke representatie op evenementen. Ook beheer je onze dynamische website. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je stempel te drukken op onze maandelijkse story, variërend van boeiende blogs tot inspirerende interviews en zelfs meeslepende podcasts. Bovendien ondersteun je bij de vormgeving van diverse communicatie uitingen, waardoor je een uitgelezen kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden

  • Organiseren en begeleiden van (internationale) evenementen en netwerkactiviteiten 
  • Meewerken aan onze maandelijkse story (bijvoorbeeld interview, blog of podcast) 
  • Ondersteunen bij de opmaak en vormgeving van diverse communicatie-uitingen 
  • Opstellen van presentaties 
  • Beheren van de website 
  • Meedenken over videoproducties  
  • Actieve participatie in het (communicatie)team. 

Lijkt dit je een leuke uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk de hele vacature hier

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. Wij zien uit naar je sollicitatie! 

* De vacature is inmiddels gesloten.

Vacature

‹ News overview