Open Call: Praktijkoplossingen voor mensen met hersen- en/of psychische aandoeningen sneller realiseren - Ronde 2

Het doel van deze subsidieoproep is het versneld realiseren van praktijkoplossingen en implementatie van beschikbare kennis en toepassingen in de zorg voor mensen met hersen- en/of psychische aandoeningen.

Wie kan aanvragen

Het project moet worden uitgevoerd in een geïntegreerd samenwerkingsverband waarin (ten minste) expertise aanwezig is op het gebied van onderzoek, praktijk en (vertegenwoordiging van) ervaringskennis.

Waarvoor

Het doel van deze subsidieoproep van het programma Nationaal Plan Hoofdzaken is het versneld realiseren van praktijkoplossingen en implementatie van beschikbare kennis en toepassingen in de zorg voor mensen met hersen- en/of psychische aandoeningen. In deze subsidieronde is ruimte voor projecten die gaan leiden tot het toepassen van beschikbare/bruikbare kennis over hersen- en/of psychische aandoeningen, die toepassingen naar de (bredere) praktijk brengen en structurele inbedding bevorderen. Resultaten van de gesubsidieerde projecten moeten bijdragen aan oplossingen voor de patiënt van vandaag. 

Wat aanvragen

De subsidie bedraagt maximaal € 200.000 per aanvraag, met een looptijd van maximaal 1 jaar. In totaal is er voor deze subsidieronde 3.4 miljoen euro beschikbaar.

Wanneer

Online informatiebijeenkomst over de subsidieoproep 9 april 2024, 10.00 uur
Deadline indienen vooraanmelding 23 april 2024, 14.00 uur
Deadline indienen uitgewerkte subsidieaanvraag 21 mei 2024, 14.00 uur
Ontvangst commentaar referenten 19 juni 2024
Deadline indienen wederhoor 10 juli 2024
Besluit Begin november 2024
Uiterlijke startdatum 31 december 2024

LET OP! U kunt alleen een subsidieaanvraag indienen als u vóór 23 april 2024 14:00 uur een vooraanmelding heeft gedaan. Aanvragen die na 23 april 2024 14.00 uur niet zijn aangemeld, worden niet in behandeling genomen. U kunt via dit formulier uw vooraanmelding doen. 

Ga naar de call

Bron: ZonMw

Open Call: Praktijkoplossingen voor mensen met hersen- en/of psychische aandoeningen sneller realiseren - Ronde 2

‹ News overview