GlobalStars: Oproep Brazilië 2023

Oproep aan Nederlandse organisaties om een gezamenlijk R&D-projectvoorstel in te dienen met één of meerdere partners in Brazilië. Projecten binnen alle technologie- en toepassingsgebieden komen voor ondersteuning in aanmerking.

De GlobalStars oproep 'Brazilië 2023' is een initiatief van de Eureka-landen België (Vlaanderen), Nederland, Portugal, Spanje, Tsjechië, en Turkije.

Doel

Met deze oproep stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) Nederlandse ondernemers, kennisinstellingen en onderzoeksorganisaties om marktgerichte R&D-projecten uit te voeren met innovatieve Braziliaanse partners. Nederlandse kennisinstellingen kunnen als projectpartner deelnemen. Als u deelneemt ontvangt u financiële ondersteuning via de overheid van ieder deelnemend land.

Voor deze oproep kunt u projectvoorstellen indienen binnen alle technologische gebieden. 

Informatiebijeenkomst GlobalStars Brazilië
Op 24 oktober 2023 organiseert de Spaanse coördinator van de call (CDTI), in samenwerking met het Eureka secretariaat en de deelnemende financieringsorganisaties, een informatiebijeenkomst over de GlobalStars call met Brazilië. Tijdens de bijeenkomst krijgt u onder andere informatie over het internationale aanvraagproces en de financieringsregels in alle deelnemende landen.
Bent u geïnteresseerd in deze online informatiebijeenkomst? Meld u dan aan.


Meer informatie over de Call hier.

Bron: RVO

World

‹ News overview