Start-up Bootcamp Health - Inschrijven nu mogelijk!

Omdat ondernemen in de health-sector echt anders is dan andere markten, heeft Health Valley de start-up bootcamp Health ontwikkeld. Dit programma is een unieke kans om je onderneming te starten en om als ondernemer sterker te worden. Zet concrete stappen op het gebied van strategie, marketing en financiering en maak impact als ondernemer in de (Life Sciences &) Health-sector! Creëer de X-factor voor je bedrijf!

Omdat ondernemen in de health-sector echt anders is dan andere markten, is de Start-up Bootcamp Health ontwikkeld. De innovatiemanagers van Health Valley en Kennispoort regio Zwolle geven in deze bootcamp advies op basis van de ervaring met starters en succesvolle innovaties. 

Waarom?

Dit programma is een unieke kans om je onderneming te starten en om als ondernemer sterker te worden. Zet concrete stappen op het gebied van strategie, marketing en financiering en maak impact als ondernemer in de (life sciences &) health-sector! Creëer de X-factor voor je bedrijf!

Voor wie en wat?

Wil jij een volgende stap zetten met jouw start-up? Dan word jij geholpen om nog succesvoller en sneller de markt te betrekken! In dit versnellingsprogramma volgen de geselecteerde start-ups gedurende vier maanden om de paar weken een workshop om concrete stappen te zetten met hun onderneming. Naast deze bijeenkomsten in de groep ontvang je de 1-op-1 begeleiding. Tevens krijg je toegang tot een netwerk van relevante partners, investeerders en mentoren die jou als innovatieve ondernemer coachen en adviseren over bijvoorbeeld strategische keuzes, marketing en financiering.

Wanneer?

Sessie 1: 2 september Challenge your idea. De waardecreatie van je idee staat centraal
Sessie 2: 30 september De Markt, je Merk. Positionering en hoe bereik je je klant? 
Sessie 3: 28 oktober Financiering van je plan
Sessie 4: 18 november 2022 Organisatie - Certificering - Groei
Sessie 5: 16 december 2022 Dragons’s Den - Money meets ideas

Meer info 

Meer informatie en aanmelden vind je hier!

Bron: Health Valley

Start up

‹ News overview