PIT Magazine

Maak kennis met PIT magazine. PIT staat vol interviews met inspirerende mensen, sterke initiatieven en mooie verhalen uit de dagelijkse praktijk. In PIT kun je lezen hoe hogescholen samen met andere partijen bijdragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving. PIT ademt 100% praktijkgericht onderzoek.

Bekijk het Magazine hier.

Feestelijke lancering PIT op 2 februari

Op 2 februari presenteerden we het 1e nummer van PIT in een online programma. Boegbeelden uit het veld werden uitgedaagd een pittig gesprek te voeren over de uitdagingen en kansen voor praktijkgericht onderzoek. Maaike Schoon, bekend van Buitenhof, was de moderator van het programma. De gespreksdeelnemers waren Marcel Levi (voorzitter NWO en internist), Carmen van Vilsteren (boegbeeld Topsector Life Sciences & Health), Petra Smeets (bestuurder Hanzehogeschool Groningen) en AnneLoes van Staa (lector Transities in Zorg, Hogeschool Rotterdam).

Huib de Jong, bestuursvoorzitter van Regieorgaan SIA, overhandigde het 1e exemplaar van PIT aan Carmen van Vilsteren.

PIT magazine

PIT staat voor praktijk, innovatie en toepassing: de kern van praktijkgericht onderzoek. Het magazine zet praktijkgericht onderzoek in de schijnwerpers en belicht de kracht van de samenwerking tussen hogescholen, bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen.

Bron: Regieorgaan SIA

Pictures

‹ News overview