Startup in Residence InterGov is Looking for Innovative Startups

Heb jij een startup met een innovatieve oplossing voor een maatschappelijke uitdaging?

Hoe stuur je eenrichtingsverkeer voor voetgangers? Hoe leren we mensen omgaan met fake-news? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de uitdagingen waar de overheid voor staat en waar we een innovatieve ‘out of the box’ oplossing voor zoeken. 

De eerste ronde van het Startup in Residence Intergov programma is een groot succes: veertien startups zijn nu hard aan de slag om samen met ambtenaren hun oplossing te ontwikkelen. Nu zijn we op zoek naar nieuwe startups! Er zijn er maar liefst achttien “challenges” waar je als startup op los kunt gaan, over allerlei verschillende onderwerpen. Benieuwd naar de nieuwe challenges? Je vindt hieronder alvast 10 challenges van de verschillende opdrachtgevers uit de overheid, maar op de site staan er nog veel meer!

Het mes snijdt aan twee kanten: als startup help je de overheid verder én je krijgt een mooie kickstart! 

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u zich hier aanmelden.

Over het programma

Het Startup in Residence Intergov programma is een initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Provincie Zuid-Holland en Gemeente Den Haag om integraal maatschappelijke uitdagingen op te lossen. Wil je meer weten over het Startup in Residence-programma? Of heb jij te maken met een vraagstuk waarvoor je de innovatieve denkkracht van een startup in wilt zetten? Meld je hier aan.

Bron: Startup in Residence InterGov

‹ News overview