Investment fund valorisation activities Oncode Institute

Oncode Institute heeft tot doel kanker beter te bestrijden en te behandelen. Het instituut wil dit bereiken door excellent kankeronderzoek en de resultaten daarvan sneller en beter naar de markt te brengen. Zo komt het efficiënt en effectief beschikbaar voor maatschappij.

Een in oncologie gespecialiseerd valorisatieteam identificeert en patenteert de ontwikkelingen. Via gerichte investeringen in technologieontwikkeling en klinische validatie vormt dit de basis van bedrijven, waar fondsen in kunnen investeren. Om de investeringen in bedrijven te stimuleren, ontvangt het ministerie van Economische Zaken en Klimaat graag voorstellen voor een investeringsfonds dat past bij de valorisatieactiviteiten van het Oncode Institute.

Voorstellen indienen
Van 1 mei tot en met 12 juni kunt u voorstellen voor een investeringsfonds bij RVO.nl indienen.
Als u interesse heeft, neem dan contact op met RVO.nl op 088-042 4242.

Informatiebijeenkomst
Op 15 mei vindt bij RVO.nl in Den Haag van 15.00 tot 17.00 uur een informatiebijeenkomst plaats over deze oproep. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail met uw naam, functie en naam van uw bedrijf of instelling naar Heidi van Hoof-Sprangers: heidi.vanhooff@rvo.nl

Bijdrage uit Toekomstfonds
Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Keijzer stelt in het kader van haar beleid voor ondernemerschap en innovatie, in het bijzonder thematische technologieoverdracht, een financiële bijdrage uit het Toekomstfonds beschikbaar. De bijdrage komt in de vorm van een geldlening van maximaal € 6,5 miljoen.

Bron: RVO

Investment fund valorisation activities Oncode Institute

‹ News overview