Your chance to determine which countries & regions get priority!

In welke landen ziet u kansen? Welke belemmeringen verdienen aandacht? Welke ondersteuning vindt u belangrijk?

Laat het ons weten in het onderzoek Internationale Kansen & Knelpunten 2018!

Waarom?
Het onderzoeksrapport “Internationale Kansen & Knelpunten” wordt jaarlijks speciaal voor de Nederlandse Life Sciences & Healthcare (LSH) sector gepubliceerd. De ervaring leert dat het één van de belangrijkste bronnen is bij de keuzes van prioriteitslanden en de dienstverdeling van de overheid, Task Force Health Care alsmede de Topsector Life Sciences & Health. Uw tijdsinvestering van slechts 5 minuten heeft dus veel impact!

Voor wie?
Dit onderzoek is van belang voor de gehele Nederlandse Life Sciences & Health sector met internationale ambities! Het heeft als doel de behoefte in kaart te brengen van het bedrijfsleven, regio’s, zorgaanbieders, kennis-, onderzoeks-, opleidings- en maatschappelijke organisaties.

Doe dus mee en laat de topsector LSH weten hoe publieke en private middelen, kennis en expertise ingezet zouden moeten worden om uw internationale activiteit te ondersteunen!

>>START<<

Als dank voor uw tijd ontvangt u als eerste onze publicatie. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via: steven.jonis@tfhc.nl

Your chance to determine which countries & regions get priority!

‹ News overview