ZonMw and RVO underline collaboration at PPP-day

Op 7 maart organiseerde ZonMw een bijeenkomst over publiek-private samenwerking (PPS) gericht op onderzoek en innovatie in de zorgsector, getiteld  ‘Innovatie door co-creatie’. Deze dag werd onder andere mede mogelijk gemaakt door Health~Holland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie en voert steeds meer programma’s uit  met publiek-private samenwerking.

Henk Smid (directeur ZonMw) en Marlouke Durville (directeur Kernprocessen en Juridische Zaken van RVO.nl) tekenden een convenant tussen de twee organisaties. RVO.nl en ZonMw gaan intensief samenwerken op het vlak van PPS-en in de zorg zoals bijvoorbeeld de uitvoering van de Health Deals en MKB binnen Europese PPS-onderzoeksprogramma’s. Met het ondertekenen van het convenant wordt de samenwerking en de ambitie om dit voort te zetten in de toekomst van de organisaties nog eens onderstreept. 

Meer informatie? Neem contact op met Wilma van Donselaar (clustercoördinator LSH ZonMw) of Jerry Kanhai (projectadviseur, RVO.nl).

Bekijk de vlog van RVO van deze dag:

ZonMw and RVO underline collaboration at PPP-day

‹ News overview