Vakbeurs Gezond & Vitaal NL

Vakbeurs banner

Op 15 november staat er een evenement op de kalender dat je absoluut niet mag missen: de allereerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland! Dit is dé plek waar je in aanraking komt met diverse leveranciers en dienstverleners die jouw organisatie kunnen ondersteunen in het creëren van een vitale organisatie. Maar dat is nog niet alles..

Tijdens deze beurs kun je deelnemen aan diverse kennissessies die gedurende de hele dag worden gehouden. Van mentale gezondheid tot voldoende beweging op de werkvloer en van voeding tot ergonomie, elk onderwerp dat van invloed is op de vitaliteit binnen jouw organisatie komt aan bod.

Wij dagen je uit om deze unieke beurs te bezoeken en te ontdekken hoe jij jouw organisatie naar een hoger niveau van vitaliteit kunt tillen. Want let op: er is geen standaardoplossing voor vitaliteit. Het is een mix van verschillende aanpassingen die gezamenlijk zorgen voor een vitale organisatie.

Dus, blokkeer 15 november in je agenda en kom naar de Evenementenhal Gorinchem voor de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland. Dit is jouw kans om te netwerken, kennis op te doen en inspiratie op te doen om jouw organisatie vitaler te maken. We zien je daar!

Registreer je voor gratis toegang!

Registreer

 

‹ Events overview