Vakbeurs Gezond & Vitaal NL

Vakbeurs banner

Op 15 november staat er een evenement op de kalender dat je absoluut niet mag missen: de allereerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland! Dit is dé plek waar je in aanraking komt met diverse leveranciers en dienstverleners die jouw organisatie kunnen ondersteunen in het creëren van een vitale organisatie. Maar dat is nog niet alles..

Tijdens deze beurs kun je deelnemen aan diverse kennissessies die gedurende de hele dag worden gehouden. Van mentale gezondheid tot voldoende beweging op de werkvloer en van voeding tot ergonomie, elk onderwerp dat van invloed is op de vitaliteit binnen jouw organisatie komt aan bod.

Wij dagen je uit om deze unieke beurs te bezoeken en te ontdekken hoe jij jouw organisatie naar een hoger niveau van vitaliteit kunt tillen. Want let op: er is geen standaardoplossing voor vitaliteit. Het is een mix van verschillende aanpassingen die gezamenlijk zorgen voor een vitale organisatie.

Sessie mentale gezondheid en vitaliteit op de werkvloer

Health~Holland hecht veel waarde aan de vitaliteit van haar werknemers. Andrea Stavenuiter, Senior Innovatie Coördinator bij Health~Holland, zal tijdens deze sessie toelichten wat Health~Holland als organisatie doet voor vitaliteit op de werkvloer voor de werknemers. Daarbij is het stimuleren van een gezonde leefstijl, waaronder gezonde voeding een belangrijk onderdeel.

Het hoofdonderwerp van de sessie zal mentale gezondheid zijn en daarin de samenwerking met Psyned. Louise de Wijk, Programma Coördinator Human Capital/Fieldlabs bij Health~Holland zal dit gedeelte toelichten. Psyned gelooft erin dat werkgevers het beste willen voor hun mensen. Daarom krijg je bij hen direct de juiste hulp en hoef je dus niet op een wachtlijst te staan. Hierdoor ga je door minder diepe dalen en knap je sneller op. Zo neemt de kans op langdurig uitval door mentale klachten aanzienlijk af. Werknemers binnen Health~Holland staan helemaal vrij in hun keuze of ze hiervan (anoniem) gebruik willen maken.

Benieuwd naar hoe dit in de praktijk werkt en of dit ook wat kan zijn voor jouw bedrijf of organisatie? Kom dan naar onze sessie! 

Wanneer: Woensdag 15 november
Waar: Evenementenhal Gorinchem

Registreer je voor gratis toegang!

Registreer

‹ Events overview