Webinar: informatie over het International Procurement Seminar (IPS)

Volgend voorjaar vindt het International Procurement Seminar (IPS) plaats in het Deense Kopenhagen. Dit tweedaagse evenement biedt een unieke mogelijkheid om te leren hoe u zaken kunt doen met de Verenigde Naties (VN). Wilt u goederen en diensten leveren aan de VN en bent u benieuwd naar dit evenement? Neem dan op 13 december deel aan ons webinar en laat u alvast informeren.

Meld je aan!

Aanbestedingsprocedures Verenigde Naties

Op 7 en 8 maart 2023 vindt het International Procurement Seminar (IPS) plaats in het Deense Kopenhagen. Tijdens dit seminar kunt u onder meer:

  •  inzicht krijgen in welke inkoopmogelijkheden- en kansen er zijn bij de VN;
  •  leren hoe u zich kunt registreren voor het inkoop-portaal van de VN (UNGM);
  •  workshops en paneldiscussies volgen met VN experts.

Ook is er gelegenheid om kennis te maken met VN-organisaties zoals het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) en het Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor de Vluchtelingen (UNHCR)

Voor wie?

Wij nodigen Nederlandse ondernemers uit die meer willen weten over de aanbestedingsprocedures van de Verenigde Naties en mogelijk willen deelnemen aan het IPS.

Wat kunt u verwachten?

Op 13 December tussen 10:00-11:30 uur organiseren wij samen met onze consortiumpartners een online webinar. UNGM-expert Diane Valentin en VN-deskundige Kerry Kassow lichten tijdens dit webinar toe welke kansen het IPS u biedt.

Aanmelden

Meld u aan voor dit webinar. De video-link krijgt u op een later moment per e-mail toegestuurd. Het aantal deelnemersplaatsen is beperkt. De uiterste aanmelddatum is 12 december. Deelname is gratis.

Bron: RVO

‹ Events overview