Q&A Webinar Health Transformation School

Op de website van Health Transformation School kan je je al inschrijven voor de eerste editie, er is plek voor 50 transformators. Heb je nog vragen en wil je meer weten, doe dan maandag 30 augustus zeker mee aan de openbare Summer Q&A over de Health Transformation School verzorgd door Karen van Ruiten, Joost Boerenkamp en Waldemar Hogerwaard.

De Health Transformation School (HTS) gaat als trotse broer van de Health Innovation School van start met de verandering en transformatie van een systeem. De doelgroep is bij de Health Transformation School specifiek gericht op de regisseur of coördinator van een netwerk rondom gezondheid of preventie. Vanaf 2 augustus kun jij je inschrijven zodat je in november van start gaat met werken aan een gezonder en vitaler Nederland. Met lokale samenwerking en regionale netwerken als motor van transformatie.

Na verkenning van Alles is Gezondheid en Institute for Positive Health samen met zo’n 15 organisaties maken we ons nu gereed om de eerste Health Transformation School in november te lanceren. Een nieuwe manier van doen waarbij de ervaringen bundelen van talloze netwerken, regio's, allianties en Health Innovation School centraal staat, want het is nu echt tijd voor de #transformatie naar gezondheid.

Klik hier om je in te schrijven voor de webinar op 30 augustus om 14.00 uur en neem al je vragen mee. Wij beantwoorden ze graag en kijken ernaar uit je daar te zien.

Logo

Bron: Health Transformation School

‹ Events overview