My circle of life - Gelukkig oud worden

Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar om vorm te geven aan toekomstige zorg die ons daarbij helpt, moeten we niet denken vóór elkaar, maar mét elkaar. Daarom werken mensen uit de werelden van design en zorg en welzijn in 2018 een jaar lang samen. In vier ‘crossover’ conferenties komen praktijk, onderzoek, beleid, ontwerp en ondernemen écht bij elkaar. Doe mee en schrijf je in voor één of meer conferenties van My Circle of Life 2018.

Bij Gelukkig Oud Worden gaan we op 27 juni samen met sensei Hans Harthoorn in gesprek met robotica-expert Maarten Lamers, over hoe wij ons verhouden en kunnen verhouden tot technologie. Carin Cuijpers deelt de ervaringen die zij opdeed met haar GeluksBV, waarin ze met ontwerpers en deskundigen werkt aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van geluksverhogende maatregelen. Of, zoals zij het noemt, het Bruto Nationaal Geluk. 

In de ontwerpsessies leer je van ontspannen een spelletje maken met Ellis Bartholomeus, kijk je met Habion naar ouderenhuisvesting en met Sylvia Vonk van het lectoraat Verpleegkunde/Intimiteit en Seksualiteit onderzoek je de rol van vrijen en genegenheid bij gelukkig oud worden.

Inschrijven verloopt via de My Circle of Life website.

‹ Events overview