National e-Health week 2017

21 - 27 January

Veel Nederlanders zijn nog onbekend met de kansen die e-health biedt op het gebied van cure, care en preventie. Samen met meer dan 100 partners staat Nederland van 21 t/m 27 januari 2017 bol met activiteiten die laten zien wat e-health is en hoe e-health werkt. Met elkaar maken we in een korte periode een groot geluid. Van zorginstelling tot leverancier, van ouderenbond tot hogeschool en van patiëntenplatform tot gemeente.

Technologie vindt steeds beter zijn weg naar de woonkamer. Wat betekent dit voor gezondheid, zorg of langer thuis wonen? Hoe maak je zinvol gebruik van de technologische mogelijkheden, of je nu zorg ontvangt of verleent? Veel Nederlanders weten niet wat e-health precies is of wat het voor hen kan betekenen.

Om deze vragen te beantwoorden organiseren het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving de e-healthweek. Samen willen we zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren. Hierbij hebben wij uw hulp nodig.

Iedereen kan meedoen aan de e-healthweek; (thuis)zorginstellingen, leveranciers of producenten, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiënten- platformen of ouderenbonden door het hele land. Kortom, organisaties die willen laten zien wat e-health is en wat zij ermee doen. En vooral ook anderen willen laten ervaren hoe e-health werkt.

Organisaties die minder bekend zijn met e-health, maar graag leren van ervaringen van anderen kunnen zich ook bij ons aanmelden. Graag zelfs! Wij kijken dan of een koppeling tussen deze organisaties (bekend en minder bekend met e-health) kan worden gelegd.

Wilt u ook meedoen?
Opent u tijdens de e-healthweek uw deuren? Of organiseert u liever iets? Meld u dan hier aan

 

‹ Events overview