Eurostars Najaarsevenement: samenwerking in technologische ontwikkelingen

9 & 10 November

Bent u een innovatief bedrijf en op zoek naar samenwerkingspartners? Op 9 en 10 november 2015 organiseert het Zweedse Innovatie Agentschap VINNOVA samen met Eurostars/Eureka en het Enterprise Europe Network (EEN) het Eurostars Najaarsevenement in Stockholm, Zweden.

Het evenement is bedoeld voor iedereen die meer over Eurostars wil weten. Maar het biedt met name ruimte aan bedrijven en instellingen die aan nieuwe projectvoorstellen en consortia willen bouwen. Met als doel mee te dingen naar financiering van hun marktgerichte technologische ontwikkelingen.

Naast Zweedse bedrijven verwacht de organisatie ook bedrijven uit Denemarken, Noorwegen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zuid-Korea en Turkije. Uiteraard zijn deelnemers uit andere Eurostars landen ook van harte welkom.

Organisaties uit alle technologiegebieden kunnen deelnemen aan het evenement. Bij de deelsessies zal de focus liggen op ICT, elektronica en industriële productieprocessen en -materialen.

Programma Eurostars Najaars-evenement
Op 9 november kunt u in de middag deelnemen aan een gezamenlijk bezoek aan THINGS. Dit is de eerste bedrijfsverzamelplaats voor hardware start-ups in Zweden. Het richt zich op Internet of Things, Wearables, 3D scanning and printing en medische technologie.

Op 10 november delen succesvolle bedrijven hun ervaring met het Eurostars-programma. Het secretariaat van Eurostars geeft tips over het schrijven van plannen van een succesvolle aanvraag. Tot slot krijgen bedrijven en onderzoekers de gelegenheid om hun ideeën te pitchen.

Bent u op zoek naar internationale partners om mee samen te werken? In de middag van 10 november krijgt u de mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken voeren met bedrijven en onderzoekers uit de verschillende landen.

Meer informatie: RVO

‹ Events overview