Landelijke Hart- en Vaatagenda

De Hartstichting wil zoveel mogelijk bereiken met het geld dat ze van hun donateurs ontvangen. Daarom komen zij graag te weten wat Nederlanders de belangrijkste uitdagingen vinden op het gebied van hart- en vaatziekten. Jouw mening en die van jouw achterban mag daarbij niet ontbreken! Eind oktober kunnen alle Nederlanders - zowel patiënten, naasten als onderzoekers en zorgprofessionals - stemmen op de Landelijke Hart- en Vaatagenda. Help jij ons om zoveel mogelijk stemmen te krijgen? 

Hoe kan ik helpen? 

Eind oktober wordt er een korte vragenlijst gelanceerd, waar heel Nederland hun stem kan laten horen. Wij roepen jullie op om ook te stemmen!

Meer informatie over de achtergrond van de Landelijke Hart- en Vaatagenda en het stemmen vind je op:
ww.hartstichting.nl/agenda


Waarom komt er een agenda? 

In 2014 heeft de Hartstichting de eerste landelijke onderzoeksagenda voor hart- en vaatziekten opgesteld in samenwerking met alle stakeholders. Deze aanpak bleek een succes: onderwerpen op de agenda kregen geld voor onderzoek en aandacht in de media. Omdat hart- en vaatziekten nog altijd zeer urgent zijn, is het na tien jaar tijd voor een nieuwe agenda. Met jouw hulp, zal de nieuwe hart- en vaatagenda opnieuw kunnen inspireren en richting geven aan impactvolle interventies om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren.  

Bron: Hartstichting

 

Hart

‹ News overview