Opportunities at K-Hospital Event South Korea

Van 10 tot 13 september wordt in Goyang (Zuid-Korea) de K-Hospital fair gehouden. Het event focust zich op de ziekenhuisindustrie, waarbij onder andere medische apparatuur, ziekenhuisbouw, medicijnen, wearable devices, ziekenhuis solutions en medische IT technologie centraal staan.

De organisatie van het K-Hospital event is geïnteresseerd in Nederlandse bedrijven die actief zijn in de simulation & serious gaming industrie. De interesse gaat uit naar de Nederlandse expertise in serious en applied games voor arts training, ouderenzorg en revalidatie. De Nederlandse ambassade in Seoul is voornemens om bij voldoende interesse een Holland Paviljoen te organiseren voor Nederlandse organisaties actief in deze sector.

Meer informatie
Deelnemen aan K-Hospital? Of wilt u meer informatie? Ga naar de RVO website, download de brochure of neem contact op met Heejeong Kim van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea.

‹ News overview