NHG-Wetenschapsdag 2024: samen het verschil maken, nu en straks

Banner

Benieuwd naar de meest recente onderzoeken huisartsgeneeskunde en naar wat dit betekent voor de praktijk? Kom kennis halen en delen tijdens de NHG-Wetenschapsdag 2024, die het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) organiseert in samenwerking de afdeling huisartsgeneeskunde van het Erasmus MC.

Deel uw onderzoek! (deadline 3 maart 2024)

Doet u onderzoek in de huisartsgeneeskunde en heeft u recente onderzoeksresultaten? Dan ziet het NHG uw abstract graag tegemoet. Dien uw abstract voor de NHG-Wetenschapsdag 2024 uiterlijk 3 maart 2024 in via de NHG-website.

  • presenteer uw onderzoek aan huisartsen en collega-onderzoekers
  • leer van andere onderzoekers
  • scherp uw onderzoek aan door in gesprek te gaan met de aanwezigen
  • lever een waardevolle bijdrage aan de huisartsenzorg

Doel van de bijeenkomst

De huisartsenzorg staat voor uitdagingen en het is hoog tijd voor verandering. Onderzoekers en zorgverleners worden uitgedaagd om samen de koers uit te zetten voor een toekomstbestendige huisartsenzorg. Maar hoe kunt u als onderzoeker of zorgverlener daadwerkelijk het verschil maken? En hoe toekomstbestendig is het doen van onderzoek in de huisartsenpraktijk?

De vraag welke cruciale veranderingen nu nodig zijn voor een duurzame huisartsenzorg staat centraal tijdens de NHG-Wetenschapsdag 2024. Eén ding is zeker: samen kunnen we het verschil maken. Daarom is er ook volop aandacht voor andere disciplines die onderzoek verrichten in de huisartsenzorg.

Wie kan aanmelden?

Onderzoekers, zorgverleners en andere geïnteresseerden in onderzoek in de huisartsenpraktijk.

Programma

Het programma volgt binnenkort op de NHG-website.

Aanmelden

U kunt zich binnenkort aanmelden via de NHG-website.

‹ Events overview