Informatiebijeenkomst subsidieoproep Nationaal Plan Hoofdzaken

Informatiebijeenkomst subsidieoproep Nationaal Plan Hoofdzaken

Op dinsdag 9 april 2024 organiseert ZonMw een online informatiebijeenkomst over de tweede subsidieoproep van het programma Nationaal Plan Hoofdzaken 'Praktijkoplossingen voor mensen met hersen- en/of psychische aandoeningen sneller realiseren'. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen.

Subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het versneld realiseren van praktijkoplossingen en implementatie van beschikbare kennis en toepassingen in de zorg voor mensen met hersen- en/of psychische aandoeningen. In deze subsidieronde is ruimte voor projecten die gaan leiden tot het toepassen van bruikbare kennis over hersen- en/of psychische aandoeningen, die toepassingen naar de (bredere) praktijk brengen en structurele inbedding bevorderen.

Nationaal Plan Hoofdzaken

Het ZonMw-programma Nationaal Plan Hoofdzaken is onderdeel van het gelijknamige brede initiatief Nationaal Plan Hoofdzaken. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met MIND, NWO, de Hersenstichting en Health~Holland.

Informatiebijeenkomst over de subsidieoproep

Wanneer: Dinsdag 9 april 2024 10.00 - 11.00 uur

Waar: Online

Aanmelden

Iedereen die geïnteresseerd is in deze subsidieoproep, kan zich aanmelden voor de online bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via nationaalplanhoofdzaken@zonmw.nl

Bron: ZonMw

‹ Events overview