De Nationale Hartfalenweek

-
De Nationale Hartfalenweek


Vanuit het Deltaplan Hartfalen, geïnitieerd door de Hartstichting en het Netherlands Heart Institute, die samenwerken in de Dutch CardioVascular Alliance, worden er in samenwerking met talloze lokale zorginstellingen de Nationale Hartfalenweek van 22 t/m 28 april georganiseerd. De Nationale Hartfalenweek is bedoeld om de bewustwording over hartfalen te vergroten in Nederland. Het is namelijk de hoogste tijd dat de impact van deze ernstig progressieve ziekte op patiënten, familie, vrienden, zorgverleners en de maatschappij zichtbaar wordt gemaakt.

Op deze website vindt u een overzicht van alle activiteiten die tijdens de nationale hartfalenweek plaatsvinden – en zoals u gaat zien, staat er veel op de planning! Laat u inspireren en vergeet vooral niet om langs te komen bij één of meerdere van deze fantastische activiteiten.

Conferentie: ‘Samen de hartfalen-epidemie te lijf’

Op Maandagavond 22 april trappen we de Nationale Hartfalenweek af met de allereerste conferentie van het Deltaplan Hartfalen. Samen zoeken we oplossingen om de impact van hartfalen te verminderen.

Lees meer

Regionale Activiteiten

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging Voor Cardiologen (NVVC) en NVVC Connect worden er door het hele land regionale activiteiten georganiseerd.

Lees meer

Keynote sprekers 

Experts uit verschillende vakgebieden zullen hun inzichten en expertise tijdens de conferentie delen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de sprekers?

Lees meer

Nationale Hartfalenweek

Vanuit het Deltaplan Hartfalen, geïnitieerd door de Hartstichting en the Netherlands Heart Institute, die samenwerken in de Dutch CardioVascular Alliance, worden er in samenwerking met talloze lokale zorginstellingen de Nationale Hartfalenweek van 22 t/m 28 april georganiseerd.

Lees meer

Bron: Deltaplan Hartfalen

Over Hartfalen

Updates

Contact

‹ Events overview