Biotech Booster Nationaal Event

Op donderdagmiddag 14 maart vindt het allereerste Nationale Biotech Booster Event plaats bij de Jaarbeurs in Utrecht, waar de aanwezigen de veelbelovende toekomst van de Nederlandse biotech sector zullen verkennen. De ambitie van Nationaal Groeifondsproject Biotech Booster is om samen met alle betrokken partijen meer werk te maken van valorisatie, ondernemerschap en investeringen en daarmee bij te dragen aan innovaties die de maatschappij sneller en beter bereiken. Op het programma staat onder meer Constantijn van Oranje (Techleap), Dan Jing Wu (VivArt-X), Linda Dijkshoorn (EV Biotech) en Jan de Kerpel (Van Lanschot Kempen) en de dag sluit uiteraard af met een borrel.

Tot nu toe is een kleine groep betrokkenen zeer intensief bezig geweest met het inrichten en vormgeven van het Biotech Booster programma. Het is nu zover dat we naar buiten gaan om de hele Nederlandse biotech community erbij te betrekken!

Tijd voor een Nationaal Event!

Donderdagmiddag 14 maart 2024 staat het Eerste Nationaal Biotech Booster Event gepland. Een inspirerende bijeenkomst die plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, in congreszaal de Polar. Wij verwelkomen je graag tussen 13.30 uur en 14.00 uur. Het belooft een middag vol boeiende inzichten te worden, onder leiding van onze directeur Nettie Buitelaar. Verschillende inspirerende sprekers zullen het podium betreden en hun kennis en ervaring met ons delen.

Na een kort welkomstwoord starten we dit event met een interview met Constantijn van Oranje over het belang van valorisatie en NGF, de aansluiting met Biotech Booster en TechLeap.

Aan het woord komen verder ondermeer de volgende sprekers:

Dan Jing Wu – CEO en medeoprichter van VivArt-X, over de start van haar jonge bedrijf;

Linda Dijkshoorn – CCO & oprichter van EV Biotech, over de groei van haar bedrijf;

Jan de Kerpel – co-head corporate finance bij Van Lanschot Kempen zal zijn ervaringen delen op het gebied van financiën en bedrijfsstrategieën. 

We sluiten het officiële deel van de dag natuurlijk af met een gezellige borrel! 

Tot 14 maart in de Jaarbeurs!!

AANMELDEN

Aanmelden kan via deze link.

Bron: biotechbooster

‹ Events overview