Matchingevent voor zorginnovatoren

Wilt u meer weten over het verkrijgen van financiering voor uw innovatie? Bent u op zoek naar tips over implementatie? Of wilt u graag in contact komen met zorgorganisaties? Als zorginnovator kan het soms lastig zijn om in contact te komen met de juiste partijen. Om u een duwtje in de goede richting te geven organiseren Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl hét matchingevent voor zorginnovatoren. Meld u dan nu aan! Let op: vol = vol.

Doel van de bijeenkomst

Tijdens het matchingevent komt u als zorginnovator in contact met relevante organisaties die u kunnen helpen met de (door)ontwikkeling van uw innovatie. U gaat met elkaar om de tafel om deze innovaties verder op weg te helpen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kortom, een event vol waardevolle kennisuitwisseling, het leggen van relevante contacten en wie weet mooie nieuwe samenwerkingen in de toekomst.

Wie kan aanmelden?

Dit matchingevent is bedoeld voor zorginnovatoren die hun innovatie aan het (door)ontwikkelen zijn en op zoek zijn naar tips en adviezen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als financieringsmogelijkheden, samenwerking met zorgorganisaties en implementatievraagstukken. Let op: dit evenement is alleen bedoeld voor zorginnovatoren. Andere beroepen worden uitgesloten van deelname.

Programma bijeenkomst

Tijden
Inloop: 14.30 - 15.00 uur
Programma: 15.00 - 17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00 - 18.00 uur

Wie zijn de sprekers?

Er zijn 10 mensen aanwezig die vanuit hun expertise/organisatie met u willen sparren. U kiest uiteindelijk maximaal 6 partijen, waarvan u bij 4 partijen wordt geplaatst.

Klik hier voor meer informatie over de sprekers.

Aanmelden

Meld u snel aan! Let op, vol=vol

Aanmelden

‹ Events overview