Informatiebijeenkomst Nationaal Groeifonds

Het Nationaal Groeifonds richt zich op projecten op de terreinen Onderzoek, ontwikkeling en innovatie en Kennisontwikkeling. Op deze twee terreinen is de meeste kans aanwezig voor structurele en duurzame economische groei. Bent u geïnteresseerd in het indienen van een voorstel bij van het Nationaal Groeifonds? En wilt u weten hoe u uw slagingskans kan verhogen? Bereid u dan voor met onze tips en adviezen en meld u aan voor de informatiebijeenkomst op 12 oktober.

U bent deze middag van harte uitgenodigd bij Circa in Amsterdam. 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die in samenwerkingsverband bezig zijn met een projectvoorstel en in 2024 of 2025 bij het Nationaal Groeifonds een aanvraag willen indienen. 

Belangrijke informatie over de volgende aanvraagronde

Tijdens de informatiebijeenkomst ontvangt u de benodigde informatie over het aanvraagproces en de bijbehorende planning voor de volgende ronde. Ook kunt u deelnemen aan workshops, waarin u meer informatie ontvangt over de onderdelen waaruit een succesvol voorstel bestaat. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.  

Kom in contact met interessante partijen

Door u aan te melden zorgt u er bovendien voor dat u snel en makkelijk in contact komt met de partijen die mogelijk interessant zijn voor u. Enerzijds om mee samen te werken, anderzijds om het antwoord te krijgen op de vragen die u nu al heeft. 

Programma

Klik hier voor het programma en de workshops.

Bron: Rijksoverheid

‹ Events overview