Informatiebijeenkomst financieringsmogelijkheden TTT Pandemische Paraatheid

-

Achtergrond

VWS beoogt in algemene zin innovatie en netwerkvorming tussen innoverende partijen op het domein van pandemische paraatheid te bevorderen. Een nauw verbonden ecosysteem voor innovatie gericht op pandemische paraatheid met sterke multidisciplinaire samenwerking draagt bij aan het paraat staan voor het geval er een pandemie uitbreekt.

Begin 2023 is er een openstelling geweest van de TTT regeling gericht op Pandemische Paraatheid. De openstelling heeft niet tot aanvragen geleid. Voor een mogelijke nieuwe tender willen we de behoeften/wensen vanuit het veld inventariseren voor een goede vormgeving van de thematische inhoudelijke insteek van een mogelijke nieuwe tender TTT pandemische paraatheid. 

TTT-regeling

Binnen de TTT wordt een samenwerking aangegaan tussen kennisinstellingen en fondsen om het ontstaan en de ondersteuning van spin-offs en spin-outs te faciliteren. Binnen deze openstelling van de TTT wordt dus gekeken naar het overdragen van kennis rondom behandelingen, diagnostiek en medicatie om zo de maatschappij paraat en weerbaar te maken in het geval van een mogelijke pandemie in de toekomst.

Informatiebijeenkomst:

Tijdens deze bijeenkomst wordt gereflecteerd op de vorige tender, waarbij we graag de ervaringen vanuit de doelgroep meenemen. Daarnaast wordt het thema Pandemische paraatheid verder toegelicht, en is vooral ruimte om input te leveren. Om een beeld te geven van de mogelijkheden van de TTT-regeling wordt een presentatie gegeven door een programma directeur van een lopend TTT programma. De bijeenkomst wordt afgesloten worden met een borrel. 

We nodigen u hierbij graag uit voor de bijeenkomst.  

Indien u of een collega aanwezig wenst te zijn bij de informatiebijeenkomst dan kunt zich aanmelden via ttt@rvo.nl met de naam en het e-mailadres van de aanwezige(n).

Voor meer informatie kunt u ook op de website van RVO van de TTT kijken.

‹ Events overview