Jaarcongres 2023 | De Groene Route | Inspyrium

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen. Op 21 juni 2023 organiseert Alles is Gezondheid: De Groene Route. De zomerse editie van ons jaarcongres. Speciaal voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland. En dat op de dag waarop de zomer officieel zijn energie ontketent.  

Op de langste dag van het jaar wijken we af van de gebaande paden. Op weg naar een groener, gezonder en gelukkiger Nederland. Met de focus op natuur, buiten en groen. De Groene Route staat ook voor veranderen en verduurzamen. En voor het natuurlijke in jezelf. Groen in de breedste zin van het woord dus.

Bijvoorbeeld op het gebied van leefomgeving, regio’s en wijken, bewegen en leefstijl, mentale gezondheid, duurzaam voedsel, klimaat & milieu en natuurinclusief bouwen. De vraag is hoe we gezamenlijk koers houden, wat we onderweg tegenkomen en wie de rol als gids vervult.

Op het Inspyrium terrein van Boomkwekerij Ebben bieden ze van 10.30-16.45 uur interactieve sessies, inspirerende presentaties, interessante praktijkvoorbeelden, vernieuwende ideeën, tips voor samenwerking en gezonde activiteiten. Buiten wanneer het kan en binnen met een buitengevoel.

Programma

Inloop/registratie: vanaf 09.30 uur. Aanvang programma: 10.30 uur. Lunch: 12.00-13.15 uur. Netwerkborrel: 16.45-17.30 uur.

Panoramaruimte

  • 13.30-14.30 uur: Health-HollandGROZ Utrecht en GROZ Deventer: workshop over hoe lokale professionals naast bewoners kunnen staan om samen te werken aan een gezonde, zorgzame en sociale (leef)omgeving. Met als onderliggend doel om mensen zoveel mogelijk grip te geven op hun eigen leven.

Benieuwd naar de rest van het programma? Klik hier om het hele programma te zien!

Locatie

Inspyrium in Cuyk (vlakbij Nijmegen) is de groenste evenement locatie van Nederland. Stap in een groene wereld en ontmoet elkaar in de daktuin, kwekerijloods of boomgaard van Boomkwekerij Ebben.

Aanmelden

Aanmelden voor De Groene Route kan via deze link. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. De organisatie wilt geen lege stoelen en zijn tegen voedselverspilling. Er is plek voor maximaal 400 bezoekers.

‹ Events overview