CIV Bio Sciences jaarevent

Samenwerken, hoe dan?

Hierbij nodigen wij jou, CIV partner, betrokkene of geïnteresseerde, van harte uit voor het eerste jaarevent van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Sciences. Dit zal gehouden worden op maandag 26 juni tijdens de Life Sciences & Health Week van het Leiden Bio Science Park. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en kort een update te krijgen van het CIV Bio Sciences.

Wij hebben de middag het thema ‘Samenwerken, hoe dan?’ meegegeven. In het CIV Bio Sciences zijn werkveld, onderwijs en overheid de samenwerking aangegaan. Alleen samen kunnen zij voldoende en up-to-date vakmensen opleiden voor de snel veranderende wereld van de bio sciences. Wat kunnen we (zo aan de start) leren over publiek privaat samenwerken?

Geïnteresseerd hoe jij in de samenwerking zit? Meld je dan nu aan via onderstaande knop.

Programma

Je bent welkom vanaf 15:00 uur voor koffie en thee.
Om 15:30 uur starten we het programma met een update van het CIV Bio Sciences.

Keynote speaker is vervolgens Prof. dr. Nico van Meeteren, sinds 2015 Algemeen Directeur en Secretaris Generaal van Topsector Life Sciences & Health (Health~Holland) en Hoogleraar Perioperatieve Gezondheid, Dept. Anesthesiology, Erasmus Medical Center, Rotterdam.

In de tweede helft bouwen we verder op het thema Samenwerken. Rond 17:30 sluiten we af met een zomerse borrel.

Klik hier om je aan te melden

 

Waarom het CIV Bio Sciences? Het Leiden Bio Science Park groeit en krijgt er de komende jaren duizenden banen bij. Dat is goed nieuws, want hier werkt men dagelijks aan onze gezondheid. Ondertussen, echter,
is de krapte op de arbeidsmarkt groot en daalt de instroom van de benodigde bio sciences studenten, de laboranten, analisten en operators van de toekomst. In het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Sciences bundelen bedrijfsleven, onderwijs en overheid krachten om zo veel mogelijk toekomstbestendige vakmensen in de bio sciences op te leiden. De 26 partners zien de meerwaarde van samen investeren in hun (toekomstige) medewerkers. Zo werken ze één voor allen en allen voor één aan de human capital agenda van het LBSP. Het CIV Bio Sciences ontvangt bijdragen uit het Human Capital Akkoord Zuid-Holland en het Regionaal InvesteringsFonds mbo.

‹ Events overview