Handelsmissie Life Sciences & Health naar Roemenië en Hongarije

-

Is uw bedrijf internationaal actief in de medische sector? Of biedt u innovatieve oplossingen in de Life Sciences & Health (LSH)-sector? Neem dan van 19 tot en met 23 maart deel aan de  handelsmissie naar Roemenië en Hongarije.

Verken zakelijke kansen en ontmoet mogelijke, lokale partners. U bereidt de weg voor proefprojecten en wordt onderdeel van de gezondheidsrevolutie in 2 belangrijke EU-landen.

Life Sciences & Health in Roemenië en Hongarije

Uit marktrapporten blijkt dat er veel vraag is naar oplossingen en expertise op het gebied van Life Science & Health (LSH) in Roemenië en Hongarije. De EU en de Wereldbank financieren projecten ter waarde van miljarden euro's. Wilt u onderaannemer of leverancier worden voor aanbestedingen? Met kennis van de lokale markt kan het een goede bedrijfsstrategie zijn.

Doel handelsmissie

We willen in de Hongaarse en Roemeense  LSH-sector de mogelijke partners of pilotprojecten voor Nederlandse bedrijven herkennen. Uiteindelijk leidt dit tot concrete zaken en contracten voor de deelnemende bedrijven.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft in beide landen veel te bieden in de medische sector. Er zijn specifiek kansen in:

  • digitale zorg en andere innovatieve oplossingen in de publieke en private gezondheidszorg;
  • (onderaannemer bij) aanbestedingen van EU, Wereldbank en andere multilaterale financieringsinstellingen;
  • partnerships met Roemeense en/of Hongaarse bedrijven in de gezondheidssector;
  • identificatie van proefprojecten, mogelijk gefinancierd door instrumenten van multilaterale financieringsinstellingen.

Voor wie?

Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende subsectoren:

  • e-health en digitale gezondheidsoplossingen, monitoring op afstand, preventie en zelfzorg;
  • innovatieve apparatuur voor ziekenhuizen en klinieken, diagnostiek, intramurale zorg, ambulante zorg en geavanceerde therapieën.

Programma 

Het volledige programma vind je hier.

Meld u aan voor de missie. Dit kan tot uiterlijk 29 januari 2023. Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie (2 personen per organisatie, iedere extra persoon kost € 250 excl. btw). Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening, ook voor de vlucht van Roemenië naar Hongarije.

Handelsroute doet een voorstel voor een reisarrangement met geschikte hotels en vluchten. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun reis, verblijf, en transfer van en naar het vliegveld.

Organisatie

De ambassades in Hongarije en Roemenië en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren de handelsmissie, in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze missie? Neem dan contact op met: Sandra Brandenburg, Handelsroute
E: sandra@handelsroute.nl

Bron: RVO

‹ Events overview