Human x Earth Health

Let’s take care of Life

In Nederland en wereldwijd is er veel gezondheidswinst te boeken met een minder eenzijdig en gezonder voedingspatroon. In 2050 moet de wereld voorzien in gezond voedsel voor een kleine 10 miljard mensen, waarvan naar schatting 70 procent in (mega)steden woont. De impact van deze voedselproductie en -logistiek op de aarde is enorm. Het goede nieuws: de gezondheid van mensen en een gezonde aarde vallen te combineren. Efficiënter produceren en omgaan met voeding, een ander dieet en innovatieve technieken leiden tot een gezonde toekomst.

Human x Earth Health is een Rotterdams initiatief, met de ambitie internationaal leidend te worden. Het brengt bedrijven, wetenschappers en beleidsmakers op het gebied van voeding, gezondheid en milieu samen. Dit initiatief richt zich op een breed gezondheidsconcept met aandacht gezonde voeding, levensstijl, zorg voor de aarde en het terugdringen van milieubelasting.

Op 29 en 30 november 2022 vindt de eerste editie plaats in het nieuwe state-of-the-art Rotterdam Ahoy Convention Centre. Het evenement verkent (nieuwe) winstgevende businessmodellen op het raakvlak van de gezondheid van mens en aarde.

Meer weten? Meer informatie vind je hier: https://www.hxeh.nl/ 

Bron: Human x Earth Health 

 

‹ Events overview