Factfinding Missie Healthy Ageing & Long Term Care in het Verenigd Koninkijk

-

Biedt uw bedrijf innovatieve producten of diensten aan op het gebied van Healthy Ageing? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in het Verenigd Koninkrijk? Van 3 tot en met 5 oktober 2022 organiseren het NBSO in Manchester en RVO een fysieke factfinding missie naar Manchester. Tijdens deze missie krijgt u inzicht in de kansen in de Britse Healthy Ageing sector.

Manchester: derde grootste stadsregio

Deze handelsmissie vindt niet voor niets plaats in de stadsregio Greater Manchester in het Noord Westen van het Verenigd Koninkrijk. Met 2,9 miljoen inwoners is dit namelijk de derde grootste stadsregio van het land. Manchester is één van de aangewezen referentielocaties voor actief en gezond ouder worden in het Verenigd Koninkrijk.

Manchester staat bekend als een regio met een sterk en uitgebreid eco-systeem op het gebied van zorg innovatie, diagnostiek en vroege interventie voor Healthy Ageing. Het Britse Department for International Trade (DIT) heeft de regio daarom ook erkend als een locatie met een hoog potentieel voor investeringsmogelijkheden op het gebied van Healthy Ageing. Dit biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sector.

Waarom meedoen aan deze missie?

Deelname aan deze missie biedt vele voordelen:

 • U krijgt inzicht in zakelijke kansen in de Britse Healthy Ageing sector;
 • U krijgt de mogelijkheid om te netwerken, onder andere met Britse stakeholders;
 • Tijdens de missie bezoekt u het zorg eco-systeem van Manchester; 

Voor wie?

Deze missie is bedoeld voor innovatieve bedrijven met technologieën, producten, of diensten op het gebied van Healthy Ageing en Long Term Care. De missie is interessant voor de volgende partijen:

 • Nederlandse start-ups en scale-ups
 • Nederlandse mkb'ers
 • Kennisinstellingen

Voorlopig programma

Hier vindt u het voorlopige programma van deze missie. Het programma wordt de komende tijd geoptimaliseerd. Daarbij houden zij rekening met de input van de organiserende partijen en deelnemende bedrijven.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname. De uiterste aanmelddatum is 5 september 2022. De voertaal is  Engels. 

Kosten

Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie (2 personen per organisatie). Iedere extra persoon kost € 250 exclusief btw. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten. 

Exportpartner zal een voorstel doen voor een reisarrangement met geschikte hotels en vluchten. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun reis, verblijf en transfer van en naar het vliegveld.

Praktische informatie

Locatie
Manchester
GB

Deelname

 • Deelname kost € 500 excl. btw per organisatie
 • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening
 • Uiterste aanmelddatum: 5 september
 • Voertaal is Engels

Organisatoren

 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • NBSO in Manchester
 • Exportpartner

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze handelsmissie? Neem dan contact op met:

Bernice Bockting, Exportpartner
E: Bernice@exportpartner.com

Bron: RVO

‹ Events overview