Matchmaking KIC-call: Meedoen op de arbeidsmarkt

De matchmakingsbijeenkomst voor de KIC-call ‘Meedoen op de arbeidsmarkt: innovatieve oplossingen voor mensen met een beperking of chronische ziekte’ biedt geïnteresseerden de kans hun initiatieven vorm te geven. Ook is het een mogelijkheid de benodigde mede-aanvragers in onderzoek te vinden.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met potentiële partners voor het opstellen van een onderzoeksvoorstel binnen deze call. Tevens zal de call kort toegelicht worden. De online bijeenkomst vindt plaats op 29 september van 13.00 tot 16.30 uur. 

De subsidieoproep richt zich op onderzoek naar innovatieve oplossingen om mensen met een beperking duurzaam en betekenisvol te kunnen laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. De onderzoeken zullen bijdragen aan nieuwe inzichten en sociale- en technologische innovaties. Ook dragen de projecten bij aan een structurele verbetering van de kansengelijkheid en een inclusieve arbeidsmarkt. Doel van het onderzoek is aantoonbare impact op de arbeidspositie van mensen met een beperking.  

Bekijk de call for proposals

Programma (voorlopig)

Datum: 29 september 2022
Tijdstip: 13:00 uur tot 16:30 uur
Locatie: Online (Zoom-link volgt)
Registratie: Dit is mogelijk tot 27 september 2022 via onderstaande link. Deelname is gratis.
Voertaal: Engels

Aanmelden kan hier! 

  • Opening (plenair)
  • Meet & Greet: Discussies in breakout sessies – Uitwisselen van onderzoeksvragen en ideeën.
  • Plenaire feedback vanuit de breakout sessies
  • Q&A
  • Vervolgstappen

*Tijden en programma zijn indicatief. Tijdens de toelichtingen is er ruim de tijd voor vragen.

Voor wie is de matchmaking?

Deze KIC-call vraagt om interdisciplinaire voorstellen waarbij alfa-, bèta- en gammaonderzoekers samenwerken. Het doel van de matchmakingsbijeenkomst is dan ook om deze partijen samen te brengen. Binnen een gevarieerd programma van interactieve sessies wisselen de deelnemers hun onderzoeksvragen en ideeën over interdisciplinaire samenwerking met elkaar uit. Uitdagingen en vooral kansen van interdisciplinair samenwerken staan daarbij centraal. Dit om deelnemers te helpen om uiteindelijk tot goede samenwerking en geïntegreerde onderzoeksvoorstellen van topkwaliteit te komen. Er zal informatie worden gegeven over de achtergrond en inhoud van de call for proposals. Tot slot wordt ruimte geboden om een-op-een met deelnemers in contact te komen.

Meer informatie

Meer informatie over het programma en deelnemers ontvangt u in aanloop naar de bijeenkomst. Voor vragen kunt u contact opnemen met Robert Jabroer of Marianne Biegstraaten via kic-chronicdiseases@nwo.nl.

Bron: NWO

‹ Events overview