Dutch Health Week/ Vakbeurs Zorg & ICT

-
Robot

De digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk. Hoe kunnen we met elkaar samen werken en de transformatie borgen? Laat je inspireren tijdens vakbeurs Zorg &ICT die op 14, 15 en 16 juni 2022 als onderdeel van Dutch Health Week plaatsvindt in Jaarbeurs, Utrecht.

Samen werken aan zorg en gezondheid

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we over muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, ICT-oplossingen en technologische innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

Waarom Zorg & ICT bezoeken?

Zorg & ICT 2022 maakt onderdeel uit van de Dutch Health Week. De vakbeurs is een mix van een live event in Jaarbeurs én online netwerken in de periode rondom de beurs.

Op de beursvloer zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Daarnaast is er een sterk inhoudelijk programma met keynotes en ronde tafelgesprekken en kun je deelnemen aan één van de beurstours. Via het nieuwe matchmaking platform kun je virtueel 1-op1 netwerken met exposanten en vakgenoten. Kortom: live interactie op de beursvloer én online netwerken.

Wil jij je ook laten informeren en inspireren? Zorg dan dat je erbij bent op 14, 15 en 16 juni 2022 en meld je aan voor gratis toegang.

Tip: ontvang de laatste updates over het event en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Zorg & ICT

‹ Events overview