Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie 2022

Wilt u uw exportmarkt uitbreiden? Heeft u vragen over het handelsklimaat of de cultuurverschillen? Of heeft u andere landspecifieke vragen? Kom dan op woensdag 15 juni naar de bedrijvenmiddag tijdens de Ambassadeursconferentie in New Babylon in Den Haag. Meld u aan voor 1-op-1-gesprekken met een van de 150 ambassadeurs en consuls-generaal.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken is er ook voor Nederlandse ondernemers met ambities in het buitenland. Tijdens deze dag krijgt u de kans Nederlandse ambassadeurs vragen te stellen over landen waar u zaken wilt gaat doen. Ook Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is aanwezig op deze dag.

Voor Nederlandse ondernemers, wereldwijd

Op de Bedrijvenmiddag staan meer dan 150 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal klaar om samen met u uw internationale handelsmogelijkheden te ontdekken. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd. Ook hebben zij een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de plaatselijke markt en zijn experts op het gebied van de lokale economische ontwikkelingen.

De Bedrijvenmiddag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) organiseert dit evenement elk jaar voor ambassadeurs en consuls-generaal.

1-op-1-gesprekken en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvenmiddag kunt u met maximaal 3 ambassadeurs of consuls-generaal een 1-op-1-gesprek voeren van 15 minuten (inclusief wisseltijd).  Een overzicht van alle Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal vindt u op Nederlandwereldwijd.nl.

Ook de adviseurs van BZ, Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO), Oranje Handelsmissie Fonds, NL Invest International en Trade and Innovate NL staan voor u klaar.

Netwerkreceptie

De Bedrijvenmiddag wordt afgesloten met een netwerkreceptie. Hier ontmoet u collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden en kosten

Meld u zich aan voor dit evenement. Dit kan tot uiterlijk 6 juni. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 3 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er € 225 in rekening gebracht.

Meer informatie over de locatie, tijd, het programma en aanmelden vind u hier.

Bron: RVO

‹ Events overview