Exposanità - shaping the future

Het Nederlands Consulaat-Generaal in Milaan, in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Rome en RVO, organiseert een NL Lounge voor Nederlandse bedrijven actief in de gezondheidszorg. Binnen de Lounge is er gelegenheid voor elk deelnemend bedrijf om een eigen gepersonaliseerde desk te hebben, waar het mogelijk is potentiële klanten en partners te ontmoeten.

Exposanità (https://www.exposanita.it/en/) is de belangrijkste Italiaanse beurs op het gebied van gezondheidszorg. Op deze beurs komen diverse facetten van deze sector aan bod, waaronder alle diensten en producten voor ziekenhuizen, diagnostica, e-health, orthopedie, rehabilitatie en invalidenzorg. In 2019 trok de beurs ruim 30.000 bezoekers, zowel medische als niet-medische professionals in de publieke en private sector. De NL Health Lounge geeft u de mogelijkheid met een unieke stand op een collectieve manier uitstekend uw producten of diensten tentoon te stellen en gasten te ontvangen.

De beurs vindt plaats in Bologna (11-13 mei 2022), in het hart van de Italiaanse gezondheidszorg en kan daarom op een gekwalificeerd publiek rekenen. Het Consulaat-Generaal in Milaan zal daarom ook rondom de beurs mogelijkheden bieden om mogelijke partners te ontmoeten.

Kosten

Dankzij een belangrijke financiering van RVO is het voor u als bedrijf mogelijk deel te nemen met een stand binnen de NL Lounge voor 500 euro (excl. BTW). Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen in dit bedrag. Voorwaarde is dat minstens 10 Nederlandse bedrijven deelnemen aan de NL Lounge. Om deze reden vragen wij uw interesse voor deelname kenbaar te maken vóór 18 maart 2022 door het sturen van een e-mail naar ekea.kwant@minbuza.nl en roeland.slagter@minbuza.nl.

Bron: Exposanita

‹ Events overview