Webinar Tafelgesprek ‘Arbeidscommunicatie bij Pharma bedrijven’

Image

Arbeidsmarktcommunicatie draait om de chemie tussen potentieel talent en werkgever. Maar hoe vertaal je goed werkgeverschap in employer branding?

Ben je benieuwd hoe Aspen, ARDENA en Organon dit in de praktijk brengen? En ben je nieuwsgierig naar de adviezen van recruitment bureau Derks & Derks?

Luister dan op 5 april van 11.30 – 12.30 naar het online tafelgesprek met Joeri van Uden (Human Resources Director Organon), Robert Dam (Plantmanager Aspen Oss), Rob Abbenhuis (BU Director ARDENA) en Tim van Loon (Head recruitment Derks & Derks).

Samen met moderator Alexander Steegh en sidekick Ria Hein zullen zij praktijkervaringen delen tijdens dit interessante tafelgesprek.

Het tafelgesprek vindt plaats op het Pivot Park in Oss. Dit is een toonaangevende locatie in Europa voor innovaties in geneesmiddelenontwikkeling, met specialisaties in immunologie, oncologie en celtherapie. 

Vragen waar we graag een antwoord op krijgen:

Wat speelt er en wat doe jij om je bedrijf aantrekkelijk te laten zijn voor werknemers? Wat speelt er nu op de arbeidsmarkt? Waarom is er krapte? Wat kun je als werkgever doen om de juiste kandidaten te werven en te behouden? Hoe werven jullie nieuwe mensen?

Deelnemers

Benieuwd naar de achtergrond van de deelnemers? Lees het hier! 

Aanmelden

Je bent van harte welkom op 5 april van 11.30 tot 12.30 uur online. In de week voorafgaande ontvang je de link naar de online omgeving binnen platform ZOOM. Aanmelden kan nu hier!

Bron: LifetecZONe

‹ Events overview