Rotterdams eHealth Ontbijt

Hoe mooi is het als alle Rotterdammers in 2030 eenvoudig en makkelijk gezond (kunnen) blijven? Welke transitie is noodzakelijk om de zorg van de toekomst betaalbaar en kwalitatief van hoog niveau te houden? Welke rol speelt eHealth daarbij?

Op donderdag 10 februari wordt voor de vierde keer tijdens de Rotterdamse eHealth Week het jaarlijkse Rotterdams eHealth Ontbijt georganiseerd. Vele miljoenen euro’s aan subsidies uit SET, PreSET, Covid-19 SET en de DigiDeal010 zijn de afgelopen jaren geïnvesteerd: welke mooie nieuwe initiatieven zijn daaruit voortgekomen?

Meer informatie over het Ontbijt vind je hier.
Registreer nu voor het Rotterdams eHealth Ontbijt: AANMELDEN

Rotterdam eHealth Week

Wil jij meer weten wie wat doet in Rotterdam op het gebied van eHealth tijdens de Rotterdamse eHealth Week? Kijk dan eens op de website van de Rotterdam eHealth Agenda: https://www.rotterdamehealthagenda.nl/rotterdamse-ehealth-week-2022/. Je activiteit aanmelden kan ook nog: er wordt dan voor gezorgd dat deze zowel op de website van de Rotterdam eHealth Agenda komt, als die van LIfe Sciences & Health 010, Gezond010 en de website van de Slimme Zorgestafette!

Bron: Rotterdam eHealth Agenda

‹ Events overview