Presentatie Magazine PIT Gezondheid & Zorg

Op 2 februari wordt het 1e nummer van het magazine PIT online gepresenteerd!

Feestelijke presentatie van PIT

Op 2 februari wordt het 1e nummer van PIT gepresenteerd. PIT is het nieuwe magazine van Regieorgaan SIA. Hierin kun je zien hoe praktijkgericht onderzoek van meerwaarde is voor de maatschappij en hoe hogescholen samen met andere partijen bijdragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving. PIT ademt 100% praktijkgericht onderzoek!

Het 1e nummer heeft als thema Gezondheid & Zorg en wordt in een online programma gepresenteerd. Boegbeelden uit het veld worden uitgedaagd een pittig gesprek te voeren over de uitdagingen en kansen voor praktijkgericht onderzoek. De livestream is gratis te volgen. Maaike Schoon, bekend van Buitenhof, is de moderator van het programma. Huib de Jong, bestuursvoorzitter van Regieorgaan SIA, overhandigt het eerste exemplaar van PIT aan Carmen van Vilsteren.

Sprekers: Marcel Levi, (voorzitter NWO en internist) Carmen van Vilsteren (Topsector Life Sciences & Health), Petra Smeets (Hanzehogeschool Groningen, trekker thematafel Gezondheid en zorg), AnneLoes van Staa (lector Transities in Zorg).

Praktische informatie

Datum: 2 februari
Tijd: 13.30 tot 14.30 uur
Plaats: online (link volgt)

Bron: Regieorgaan SIA

‹ Events overview