Event: Implementatie van VR in Zorg en Welzijn

Opvallend is dat er steeds meer toepassingen zijn voor virtual reality in zorg en welzijn. Maar hier komen wel verschillende vraagstukken bij kijken. Hoe zorgen we dat we deze toepassingen structureel kunnen inzetten en waar moet je allemaal aan denken als je VR wilt inzetten? Wie zijn de belangrijke stakeholders, welke belemmeringen zijn er en hoe kunnen we die samen weghalen? Wie gaat het betalen? Welke kennis heb je in je organisatie nodig om VR in te kunnen zetten? En wat verwachten we van de opleidingen of onderzoeksgroepen? Veel vragen die tijdens het event behandeld zullen worden.

Het programma

iXperium Health (HAN), inMotion VR en Health Valley organiseren op 15 december 2021 van 15.00 tot 17.30 uur het online event Implementatie van VR in zorg en welzijn. Zij nodigen jullie uit om hier aan deel te nemen. Het programma bestaat uit een combinatie van kennisdeling, panelgesprek, netwerken en zelf VR ervaren:

14:30 Online ontvangst en kans om te praten met ontwikkelaars/aanbieders en experts.
Zorg er voor dat rond 14:20 al bent aangemeld als je online deelneemt.

15:00 Welkom door Maurice Magnée van iXperium Health (HAN)

15:10 Keynote Prof. Dr. Noël Keijsers van de Sint Maartenskliniek vertelt over de inzet van VR bij revalidatie,"van theorie naar praktijk".

15:35 Panelgesprek "Hoe implementeren we VR in zorg en welzijn?"

16:15 Online markt met aanbieders van VR-toepassingen
De domeinen revalidatie, sociaal, training en ggz zijn vertegenwoordigd.

17:15 Centrale afsluiting Maurice Magnée

17:30 Einde

Zie de website van health Valley voor meer info.

Interesse?

Meld je nu aan via deze link.

Bron: Health Valley

‹ Events overview