Business Day Frankrijk 2021

France

Hebt u interesse in de Franse zakenwereld, of doet u al zaken met Frankrijk? Dan is de Business Day Frankrijk op 25 november 2021 onmisbaar voor u! Op deze dag zult u ontdekken wat dit land uw bedrijf (nog meer) kan bieden. De focus zal liggen op uw zakelijke kansen in Noord-Frankrijk op het gebied van Life Science & Health, HighTech Systems, and Materials (HTSM) en Agrofood.

Tijdens het event zullen experts en professionals uit Frankrijk en Nederland aanwezig zijn om u tips te geven over ondernemen in Frankrijk. Medewerkers van de Nederlandse ambassade, consulaten-generaal en het economische buitenlandnetwerk in Frankrijk staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om in contact te komen met collega-ondernemers en mogelijke zakenpartners.

Kansen in Noord-Frankrijk

Frankrijk is al een lange tijd een van de belangrijke zakenpartners van Nederland. Met name Noord-Frankrijk is interessant gebied voor Nederlandse ondernemers. Dit komt niet alleen door de gunstige ligging van het land ten opzichte van Nederland, maar ook doordat investeringen van de lokale overheid zakelijke kansen mogelijk maken.

De sectorstudie Noord-Frankrijk laat zien waar de concrete kansen zijn voor Nederlandse ondernemers. Frankrijk – in het bijzonder de Hauts-de-France regio – biedt Nederlandse ondernemers volop kansen. Dit in diverse sectoren zoals bijvoorbeeld de Life Science & Health, Agrofood en HTSM. Ook eHealth en duurzame mobiliteit zijn een bron van zakelijke mogelijkheden. Tijdens de Business Day Frankrijk zal u hierover meer geïnformeerd worden. 

Voor wie?

Business Day Frankrijk 2021 is interessant voor ondernemers en bedrijven die de Franse markt willen betreden of daar willen groeien.

Het programma

Bekijk het volledige programma hier.

Praktische informatie

Deelname is gratis. De uiterste aanmelddatum is 22 november. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Bron: RVO

‹ Events overview