TFHC Partner meeting

Eindelijk is het zo ver: op vrijdag 1 oktober organiseren we in Rotterdam ons eerste fysieke netwerkevent sinds maart vorig jaar! Een mijlpaal waar we met z’n allen zo naar uit hebben gekeken. 

Vanaf 13.30 starten we de middag met de TFHC Partner Meeting, exclusief voor onze partners. We praten met elkaar bij over de periode die achter ons ligt en kijken vooruit naar de rest van dit en volgend jaar.

Vanaf 15.30 openen we de deuren voor de Nederlandse deelnemers aan de World of Health Care (28, 29 & 30 september). Samen kijken we terug op het programma en de interactie met de 200+ zorgbeslissers uit 40+ landen (en de teller loopt nog!). Met Health~Holland en TFHC kijken vooruit hoe wij bij kunnen dragen aan de transformatie van gezondheidszorg wereldwijd vanuit ons Nederlandse LSH ecosysteem.

Heb je je nog niet aangemeld voor de WoHC? Doe dat dan nu, zodat je toegang krijgt tot het netwerkevent. De deelnemers en het volledige programma van de WoHC staan online. Met de 1-op-1 matchmaking tool en de digitale netwerk platform Remo kom je gericht in contact met de internationale deelnemers.

Voor het fysieke netwerkevent in Rotterdam werken we met de CoronaCheckApp. Registratie voor de TFHC Partnermeeting en het WoHC netwerk event is verplicht. Het aantal plekken is beperkt, dus ben er snel bij!

Het hele team van TFHC kijkt er naar uit om jullie snel weer live te kunnen spreken!

Bron: TFHC

‹ Events overview