Webinar Gezondheidszorg in de Filipijnen

Bent u actief in de zorgsector en benieuwd naar uw kansen in de Filipijnen? Meld u dan aan voor het webinar 'Gezondheidszorg in de Filipijnen' op 25 maart.

De zorgsector in de Filipijnen is in beweging. Corona heeft het belang van de zorg extra benadrukt. In de jaren voor de pandemie is in de Filippijnen hard gewerkt aan een langetermijnstrategie voor de zorg.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Filipijnse zorgstrategie biedt ook veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Interessante ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld:

  • investeringen in nieuwe ziekenhuizen en medische technologie;
  • samenwerking met lokale kennisinstituten en bedrijven;
  • e-health.

Op basis van een recente marktverkenningsstudie geeft het webinar u inzicht in de Filipijnse zorgsector. De grootste kansen voor Nederlandse bedrijven staan hierbij centraal.

Programma

09:20 - 09:35 - Inloggen mogelijk
09:35 - 09:45 - Opening webinar door vertegenwoordiger van de Nederlandse ambassade in Manilla
09:45 - 10:20 - Presentatie over de Filippijnse gezondheidszorg en de kansen voor Nederlandse bedrijven. Door: Arthur ten Have (Orange Health Consultants) en prof. T. Herbosa (Universiteit van de Filipijnen)
10:20 - 10:30Nederlandse ondersteuning voor zakendoen in de Filippijnen
10:30 - Q&A

Deelname en kosten

Meld u hier aan. Deelname aan dit webinar is gratis.

Dit webinar maakt onderdeel uit van een serie evenementen om 70 jaar diplomatieke betrekkingen tussen de Republiek Filipijnen en het Koninkrijk der Nederlanden te vieren. Voor meer informatie, bezoek de website van RVO.

Bron: RVO

‹ Events overview