Kansenwebinar Artificial Intelligence in de Britse gezondheidssector

Bent u ondernemer of onderzoeker binnen het werkgebied van Artificial Intelligence (AI) en bent u geïnteresseerd in de Britse gezondheidssector? Meld u dan aan voor dit kansenwebinar op 31 maart van 11:00-12:30. Tijdens dit kansenwebinar wordt het marktrapport 'AI in Health in the United Kingdom' gepresenteerd. Dit rapport geeft een overzicht van de ontwikkelingen in de sector en licht de belangrijkste zaken in de Britse AI-wereld uit.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

In 2020 stond het Verenigd Koninkrijk op de 2e plek van de 'Global AI readiness index'. Het VK wil wereldleider te worden op het gebied van AI binnen de gezondheidszorg. Dat biedt ook veel kansen voor Nederlandse bedrijven en onderzoekers.

Programma

11:00 - 11:05   Introductie door Marjolein Bouwers, Innovatie Attaché in Londen
11:05 - 11:20   Hassan Chaudhury (Vita Healthcare) over de belangrijkste uitkomsten van het rapport
11:20 - 11:30   Anastassia Bolotkova (Alderley Park) over kansen voor samenwerking met Nederlandse Bedrijven
11:30 - 11:45   Loes van Egmond (Skinvision) over haar ervaringen bij het betreden van de Britse markt
11:45 - 12:15   Paneldiscussie en vragen
12:15 - 12:30   Bespreking volgende stappen naar aanleiding van het rapport

Deelname en kosten

Deelname aan het webinar is gratis. De voertaal is Engels. Meld u aan tot en met 30 maart. U ontvangt het marktrapport na afloop van het webinar.

Meer weten?

Neem voor vragen over het webinar contact op met: Marjolein Bouwers: marjolein.bouwers@minbuza.nl. Voor al uw vragen rondom de veranderde situatie door Brexit, kunt u het Brexitloket bezoeken.

Organisatie

Dit webinar wordt georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, NBSO Manchester en het Innovatie Attaché Netwerk Verenigd Koninkrijk.

Bron: RVO

‹ Events overview