Briljante Mislukkingen Award Zorg 2021

Mislukkingen zijn briljant wanneer de leerervaringen gedeeld worden! Op 23 maart 2021 (14.00 – 16.00) vindt de uitreiking van de Briljante Mislukkingen Award Zorg plaats, georganiseerd door het Instituut voor Briljante Ontwikkelingen. Onder een Briljante Mislukking verstaan zij een goed voorbereide poging om iets te realiseren waarbij er een andere uitkomst is dan gepland. Mislukkingen zijn briljant wanneer ervan geleerd wordt en de ervaringen met anderen worden gedeeld.

Aanmelden

Aanmelden voor de awarduitreiking kan via het formulier op de website van Het Insituut van Brilante Mislukkingen. Let op: de eerste 100 aangemelde personen ontvangen het boek “De Amsterdamse Droom – Een geschiedenis in 25 bedrijven” van Jeroen Kemperman. Jeroen is de digitale gastheer namens Zilveren Kruis. In zijn boek tref je onder andere een mooi verhaal hoe de Amsterdamse arts Sarphati in de vorige eeuw met vallen en opstaan het zorgstelsel hielp innoveren. Briljant Mislukken avant la lettre.

Stemmen voor de publieksprijs

In de periode tussen 12 en 22 maart is het voor het publiek mogelijk om te stemmen op één van de zes genomineerden. Op deze pagina zullen de ervaringen van de genomineerden in video en tekst verschijnen. Op 23 maart zal de jury, bestaande uit ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals, besluiten wie met de felbegeerde juryprijs naar huis gaat

Interviews en gastsprekers

Daarnaast gaan we in gesprek met de genomineerden, secretaris-generaal Erik Gerritsen en de jury. Ten slotte zal gastheer en -spreker Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis) inspirerende Briljant Mislukte businessmodellen uit het verleden delen.

Programma 23 maart

  • Welkomstwoord
  • Minicollege van Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis)
  • Workshop Briljante Mislukkingen
    • Leer de Briljante Mislukkingen archetypen herkennen en toepassen aan de hand van een actuele casus.
    • Leer de VIRAL formule toe te passen om te achterhalen hoe briljant een mislukking is.
  • Interview met Erik Gerritsen (SG Ministerie VWS)
  • Bespreking van de 6 genomineerden
  • Awarduitreiking met toelichting van de jury

De bijeenkomst vindt van plaats via Zoom. Om 14.00 uur trappen we af, maar kom vooral een kwartiertje eerder om in breakout rooms kennis te maken met andere aanwezigen!

Bron: Instituut voor Briljante Mislukkingen

‹ Events overview