IMDI Congres

-

Op donderdagmiddag 4 februari vindt het jaarlijkse IMDI Congres plaats, dit jaar in digitale vorm. Tijdens deze middag staan talent en digitale zorg centraal. Drie IMDI Talentprijs (2019-2020) genomineerden presenteren hun afstudeeronderzoek voor u en de jury. Aan het einde van de middag zal bekend gemaakt worden wie de prijs van €1500,- en de bokaal ontvangt.

In het tweede onderdeel laten we zien wat er binnen de IMDI consortia speelt op het gebied van digitale zorg. Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden? Wat leren we van de coronatijd? Waarin kunnen de IMDI consortia elkaar versterken?

Programma

15:00 – 15:10: Welkom door de voorzitter
15:10 – 15:30: Presentaties IMDI-Talentprijs
15:30 – 16:45: Presentaties en groepsdiscussie: Digitale zorg in praktijk (incl. korte pauze)

Sprekers

  • Eclaire Hietbrink: E-Supporter: Gepersonaliseerde leefstijlcoaching voor mensen met chronische aandoeningen
  • Danny Claessens: De Ziektelastmeter voor een gepersonaliseerd gesprek
  • Hans Kerstens: Here’s my data: Het online monitoren van spasticiteit

16:45 – 16:55: uitreiking talentprijs
16:55 – 17:00: afsluiting

Voor wie?

Het IMDI congres is voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling of gebruik van technologie: onderzoekers, zorginstellingen, bedrijven, gezondheidsfondsen en overheidsinstellingen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u er graag bij zijn? Meld u nu aan.

Toegang voor het IMDI Congres is gratis, maar aanmelding is verplicht. Doe dit uiterlijk op woensdag 28 januari 2021. U ontvangt vervolgens in de week voor het congres een uitnodiging met daarin de link naar de digitale omgeving. Tot donderdag 4 februari 2021!

Bron: ZonMw

‹ Events overview