Online AI Missie Frankrijk – Nederland

-

Wil uw organisatie de samenwerking aangaan, een netwerk opbouwen en/of de Franse markt verkennen op het gebied van Artificiële Intelligentie (AI)? Wij organiseren in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een online AI-missie tussen Frankrijk en Nederland.

Frankrijk loopt binnen Europa voorop op het gebied van AI en zoekt de internationale samenwerking op. Op 29 maart 2018 zette president Macron zijn plan uiteen om de komende vijf jaar €1,5 miljard in AI te gaan investeren, waarmee hij Frankrijk in de wereldtop wil laten meedraaien op het gebied van AI Research & Development en innovatie.

Waarom deelnemen?
Deelname aan de virtuele AI-missie Frankrijk heeft drie hoofddoelen:

  • Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen positioneren als innovatieve solution providers op het terrein van AI in samenwerking met de Nederlandse AI Coalitie.
  • Het opbouwen van een relevant netwerk om AI oplossingen op te schalen, handel te bevorderen en mogelijkheden voor R&D-samenwerking te onderzoeken;
  • Het verkennen van de Europese, en specifiek de Franse markt, met bijbehorende Franse en Europese ontwikkelingen op het gebied van AI.

Meer informatie vindt u hier.

Bron: NLAIC

‹ Events overview